Danhostelkort (NB! Book direkte og få 10% rabat)

Læs om Danhostel Fordelskort, Gruppekort og Firmakort

Danhostel Fordelskort

Et Danhostel Fordelskort er et medlemskort, der giver rabat på overnatning og attraktioner i hele Danmark.
Kortet gælder for en hel husstand med dansk adresse. (Enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år).

10 % rabat på overnatning på alle Danhostels i Danmark

Få minimum 10% rabat pr. overnatning med et Danhostel Fordelskort på de danske vandrerhjem, hvis du booker et værelse eller en seng på vores  ONLINE BOOKING og har et Danhostel Fordelskort

NB! Rabatten gives på overnatning - ikke på evt. tilkøb. Der gives ikke rabat ved køb af vores eventuelle tilbud med mindre det står i tilbudet. Du behøver ikke et Danhostel Fordelskort - medlemskort for at overnatte

Danhostel Fordelskortet gælder også på de vandrehjem i udlandet, der er med i det internationale samarbejde ’Hostelling International’ (HI). Rabatten på overnatning i udlandet varierer fra land til land.
Du får også 10% rabat hos os, hvis du booker gennem HI Hostel (Hostelling International) og har et Internationalt vandrerhjemskort - dog bliver rabatten ikke fratrukket ved bestillingen, men først ved ankomst.

Der gives IKKE rabat, hvis
du booker gennem andre bookingportaler end Danhostel Ribe, Danhostel eller HI Hostel.
NB!! Vær opmærksom på, at mange bookingportaler markedsfører sig aggressivt i vores navn på google og andre steder

Et Danhostel Fordelskort giver også rabat til attraktioner i Danmark
Udover at Danhostel Fordelskortet giver en besparelse på overnatningen på de danske vandrerhjem, så er der også til kortet knyttet nogle forskellige rabatter til attraktioner, seværdigheder, museer osv. rundt omkring i Danmark. Se listen med de aktuelle rabataftaler på Danhostel Danmarks hjemmeside.
Se den aktuelle liste på: Attraktioner i Danmark - Danhostel rabatter i 2019

Sådan får du et Danhostel Fordelskort (vandrekort)
Kortet er gratis og kan bestilles her: Danhostel Fordelskort
Kortet kan bruges af personer med dansk bopæl og danskere med adresse i udlandet med dansk pas.

Vandrerhjemskort til grupper

En gruppe (min. 10 pers.), der rejser i Danmark, behøver kun at anskaffe et Danhostel Fordelskort til gruppelederen. Resten af gruppen rejser på et gruppekort, som udstedes gratis på vandrehjemmet.
Ved grupperejser i udlandet anbefaler vi, at man undersøger direkte på vandrerhjemmet, hvilke krav der stilles til vandrerkort for grupper i det pågældende land.

Danhostel Firmakort

Firmaer kan bestille et gratis firmakort uden udløbsdato og få 10 % rabat på overnatninger hos Danhostel. Dette kort kan kun fås via Danhostel Danmark: Danhostel Firmakort
Kortet kan benyttes af alle firmaets ansatte.

Danhostelkort - Fordelskort - Vandrekort
Danhostel Firmakort
Danhostel Fordelskort

Reservation

-
+
-
+

Online Betaling