Om os

Værter på Danhostel Ribe Claus Pedersen fra 2017 og Jens Philipsen indtil 2017

På fotoet : Claus Pedersen, vært på Danhostel Ribe fra 2017 og Jens Philipsen, vært indtil 2017

Danhostel Ribes vært fra 2017 præsenterer sig: 

Mit navn er Claus Pedersen. Det er en stor glæde at kunne præsentere mig som den nye forpagter af Danhostel Ribe. Det er også med stor respekt, for den arv der skal løftes efter Jens & Gudrun, der på bedste vis har drevet stedet igennem de seneste 30 år. Jeg ser frem til at føre det fantastiske sted videre i samme gode ånd og vil desuden se frem til at udvikle stedet i samarbejde med medarbejdere og byens øvrige interessenter. 
Jeg har de seneste 15 år været ansat i LEGOLAND og LEGO, hvor min fornemste opgave har været at skabe uforglemmelige oplevelser, noget jeg fortsat vil arbejde på i mit virke som forpagter på Danhostel Ribe. 
Jeg ser frem til at jeg fra 1. januar 2017 og frem, skal møde Danhostel Ribes gæster, både tidligere gæster og nye gæster og så glæder jeg mig til at skulle være medvirkende til at endnu flere, både skoleklasser, konferencegæster og turister vil foretrække Ribe som deres destination. 
 
Fakta: 
Claus er 45 år, gift med forsker i maritim sundhed på Syddansk Universitet, Lulu Hjarnø. Sammen har de 3 drenge, Sebastian, Christoffer og Benjamin på hhv. 17, 13 og 6 år. Claus er født, opvokset og bosat i Ribe, på nær 2 studieår i Aalborg.
 

Her kan du downloade DSI Ribe Fritidscenter's pressemeddelelse i anledningen af ansættelsen af Claus Pedersen som ny forpagter på Danhostel Ribe: Pressemeddelelse


Velkommen til Danhostel Ribe

 

Vandrerhjemmet ligger tæt på Ribes mest interessante historiske, kulturelle og naturskønne seværdigheder og tilbyder desuden en betagende udsigt over Ribes skyline og Nationalpark Vadehavet.

Der er kun en 1 til 5 minutters gang til byens centrum, Ribe Domkirke, Ribe Viking Museum, Ribe Kunstmuseum, tog- og busstation, vægterens stemningsfyldte aftenrunde, Ribe Å, specialbutikker, caféer etc.
Fra vandrerhjemmet følger du en gangsti, der krydser åen til bymidtens gågade. Denne sti ses ikke på Google Maps, men hvis du klikker på "Satellite" knappen på Google kortet, kan du se den: Find os
Du kan også se den på bykortet på vores selv-guidede tur i Ribe: Ribe - Danmarks ældste by

Ribe, Ribe Å, Nationalpark Vadehavet og til venstre: Danhostel Ribe og Ribehallen
Ribe - set fra Ringvejen. Til venstre i fotoet ses Ribehallen og Danhostel Ribe, som ligger på Hovedengen - en del af Nationalpark Vadehavet. Til Hovedengen knytter der sig en meget makaber historie, som du kan læse her: Halshuggede sørøvere

Et af Danmarks mest bemærkelsesværdige naturfænomener "Sort Sol" finder sted i forårs- og efterårsmånederne. Sort Sol kan meget ofte ses kun 10 minutters gang fra vandrerhjemmet.


Sort Sol  - Stærenes træk skaber en iøjnefaldende syn forår og efterår. Ribe Domkirke ses i baggrunden

Danhostel Ribe tilbyder miljøcertificeret overnatning  i Ribe - som de eneste. Vandrerhjemmet er også det eneste miljøcertificerede overnatningssted i hele Nationalpark Vadehavet. Se: Green Key

Vi er stolte af vores all-you-can-eat morgenmadsbuffet. Vi håber, du vil give os en chance for at vise, hvor god en hostel morgenmad kan være.

Morgenbuffet på Danhostel Ribe

 All-you-can-eat morgenmadsbuffet hver dag

Danhostel Ribe modtager også  kurser , grupper og lejrskoler

 

Udsigt til Ribes Skyline og Ribe Å
Danhostel Ribe set fra Skibbroen
Gangsti til Ribe centrum

Reservation

-
+
-
+

Online Betaling